Kvällskvarg med strössel

kvargDSC_0760

Tja, såhär kan det se ut hos oss en onsdagskväll. Frun står o mixar mellanmålslådor åt sin man fast klockan slog 22 för länge sedan. Det är lite så vi jobbar. Av ljuset att dömma var hon nog inte mer än 19:30 just igår. Tänk när det just klockan 22…

Ni vet den där kesella hallon?! Gör den själv!

Köp Lindahls kvarg och mixa den med frusna hallon (man måste fortfarande koka dem först va..) och en skvätt fil eller yoghurt. Sockra om du känner för det. Det räcker så, säger Joel men jag tycker det är gott att blanda i några hela hallon o blåbär också. Gör sedan ett strössel av hackad mandel, solrosfrön och något frasigt som t.ex. special K. Ta med till jobbet och ät på fikarasten.

Fler mellanmål hittar du här

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s