Dijondresserad lunchsallad

DSC_0648Det är väl inte bara sommargrönsakerna som kan dijondresseras… Det här blev nytt, fräscht och sticksigt i näsan. Ät gärna något proteinrik till!!

För 1 stor portion:

I dl kokt hirs (koka enligt förpackningen)

En näve strimmlad rödkål

1 grovriven morot

1 tsk olja

1 tsk dijonsenap

1 tsk vitvinsvinäger

salt o grovmalen svartpeppar.

Lägg hirs och grönsaker i en skål. Ringla ner dressingen och rör om. Strö gärna några rostade solrosfrön över och ät som den är elelr med en bit bröd eller någon god bit kyckling.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s