Frukost eller efterrätt?

Den här skylten får en att tänka efter. På Maxi står det över samma mejeriprodukter ”För barnen”. Willys rubricerar det ”Dessert”. Två sett att se på saken, ett franskt och ett svenskt. I Frankrike äter man naturell yoghurt till dessert med lite ringlande honung över. I Sverige tillverkar vi yoghurt med godisingredienser och serverar våra barn det till frukost. Och på det en näve honungsdränkta flingor.

Men det finns alternativ. Den naturella yoghurten står i nästa fack. Under ”Mejeriprodukter”. Müslin gör du själv.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s