risotto

När vi kommer hem från simskolan precis i lunchtid, måste det gå undan förstår ni! Då är Agnetas risotto (läs: RISotto) ett säkert kort. Fyra ingredienser, snabbt ihop och du är i land med husmorshedern i behåll. Gott som smör är det också!

Risotto till 4 personer

500 gram köttfärs

1 gul lök

3 dl ris eller bulgur, det tar jag oftast.

1 burk majs

Kryddor efter smak

Kinesisk soya att skvätta ovanpå.

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Hacka löken och fräs i olja. Fräs köttfärsen och krydda efter behag. Salt och svartpeppar är gott, ev lite soya. Blanda ner ris och majs, rör om och du är klar. Servera med de grönsaker som råkar finnas hemma. Och glöm inte lördagsgodiset efteråt.

 

 

Annonser

One response

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s