Äppelkräm

Jag tror ni har förstått att jag gillar äppel.. Därför ÄLSKAR jag denna sensommartid, äppeltiden!
Ju sötare äpplen desto mindre socker – I like!
Äppelkräm:

6 normalstora äpplen
6 dl vatten
2-3 msk socker
2
msk potatismjöl

Koka upp vatten o
socker. Skala, kärna ur och hacka äpplena och lägg ner i det uppkokade
vattnet. Koka dem på svag värme tills de blir mjuka.
Dra kastrullen från
plattan. Blanda potatismjöl i lite vatten och häll i under omrörning. Sätt
kastrullen på plattan igen och låt koka upp. Häll i skål och låt svalna innan
förtäring.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s