Tacofisk

Ett fiffigt sätt att ta tillvara resterna från helgens tacos – och samtidigt få barnen att äta fisk – är att göra fiskgratäng på dem.
Det här är den perfekta flörten. Mina barn jublar när jag serverar fisk förklädd med flörtiga
fredagssmaker, inte så konstigt kanske…

Tacofisk till 2 vuxna och 2-4 barn
400 – 600 g fiskfilé, t ex torsk
1 tsk salt
2 1/2 dl mellangrädde
1/2 dl hot tacosås
2 dl riven ost
15-20 tortillachips

Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst. Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna. Lägg dem
i en smord ugnssäker form. Blanda grädde, tacosås och ost. Häll över fisken.
Krossa chipsen och strö över. Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med bulgur och en krispig sallad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s